Vår VD summerar andra halvan av året 2023.

Nyårsafton närmar sig med stormsteg. 2023 är på väg att avslutas och ytterligare ett år har passerat.
Så här summerar vår VD, Daniel Kernell, andra halvan av året.

Ytterligare ett år är på väg att skrivas in i böckerna.

Ett år som präglats av ekonomisk oro i samhället: räntehöjningar, ökad inflation och en svag svensk krona.

När Muneris IT sammanfattar den andra halvan av året kan vi konstatera att de åtgärder som vidtagits under senare år bär frukt även när den allmänna konjunkturen, i alla fall den som media rapporterar om, är negativ.

Vår försiktiga tillväxt baserad på beprövade affärsmodeller och kvalitativa, lokalproducerade produkter står sig väl mot våra stora globala kollegor i branschen, som behöver navigera genom valutakurser och elpriser i den för dagen aktuella samhällsekonomin.

Trenden under 2023 har varit att många verksamheter, stora som små, har tagit hem eller flyttat sina miljöer till lokala privata moln från de stora globala aktörerna som levererar publika moln och molntjänster. Den trenden ser ut att hålla i sig även för kommande år, vilket för Muneris IT och våra kunder är positiva nyheter.

Muneris Mobility ser fram emot ett 2024 där vi tillsammans med våra partners och kunder kommer på riktigt göra skillnad. Efter några oroliga år, där produkter och diskussioner kring säkerhet har ersatt miljö och hållbarhet som det mest omtalade och efterfrågade, kommer Mobility under våren att presentera nyheter för marknaden där efterfrågan på våra tjänster är stor. För

Muneris Education har 2023 inneburit att vi har kunnat förfina vår portfölj kring utbildningar för att maximera produktiviteten i framförallt Microsofts applikationer. Att leverera stöd för detta till alla typer av verksamheter är något som hela tiden ökar i efterfrågan och som i vårt digitala samhälle alltid kommer att behövas.

Fortsätt läsa om oss på våra sociala medier och via våra nyhetsbrev för att få senaste nytt om vår utveckling och hur vi hela tiden presenterar produkter och tjänster som innebär ökad affärsnytta och effektiviserad verksamhet för dig, er och ert företag.

Gott nytt 2024 önskar vi på Muneris IT! 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *