Daniel_Kernell_munerisIT

Vår VD, Daniel Kernell, summerar året som gått.

Glad sommar!

Sommarsemestern kommer allt närmare och delar av Sverige börjar sakteliga återgå till det som var normalt innan pandemin. 

Däremot så fortsätter världen att förändras i kölvattnet av pandemin och vi måste anpassa arbetslivet till nya restriktioner, åtgärder men framförallt ett nytt sätt att arbeta med högre krav på mobilitet och säkerhet.  

När vi äntligen såg ljuset i tunneln i alla coronarestriktioner så möttes vi av de tragiska nyheterna att kriget i Ukraina var ett faktum och vi ställdes mot ytterligare utmaningar på våra arbetsplatser i form av ökade hot och annorlunda sätt att bedriva krig. Alla yttre hot innebär att vi hela tiden måste vara i framkant när det kommer till att skydda era, våra kunders it-miljöer.  

Muneris IT har under året hjälpt våra kunder med att anpassa sig till detta och skapat förutsättningar att arbeta enligt nutidens digitala krav.  

Muneris IT AB 2021/2022 

Den 30/6 stänger Muneris IT sitt räkenskapsår och vi blickar tillbaka på en händelserik period.  

Vi på Muneris IT har haft en positiv utveckling tillsammans med våra underbara kunder. Vi har kontinuerligt växt i befintliga engagemang och med en rad nya uppdrag och kunder. 
 Vi har under detta år fått 5 nya underbara kollegor och vi fortsätter att stärka vår organisation för att uppfylla vår ambition att vara tillgängliga för våra kunder och för att upprätthålla den höga kvalitet som Muneris IT vill stå för.  Nya partnerskap som knutits innebär utöver nya och fler kollegor att vi istället för generalister numera titulerar oss som specialister. 
 
Vi har under året som gått skaffat oss oinskränkta möjligheter att leverera tjänster i världsklass inom infrastruktur inom kommunikation, server och lagring. 
Muneris IT har även utökat vår redan starka portfölj med två nya ben i form av Education som tillhandahåller utbildningar och Communication som erbjuder livscykehantering av smartphones och tillhörande tjänster kring mobilitet. Generellt så är utvecklingen att alla våra produkter och tjänster är mer cirkulära och vi hjälper våra kunder att alltmer handla hållbart och med miljö och ekonomi i fokus. 

Vidare så har vi även stärkt våra interna systemstöd för att förenkla och utveckla dialogen med våra kunder. Utöver ett förbättrat systemstöd och fler integrationer med våra kunder så har vi även under året lanserat en ny och mer lättillgänglig hemsida. 
 Under 2021 har Muneris IT även genomgått en större förändring i ägarstrukturen och knutit nya samarbetspartners till oss som kommer innebära att vi står starkare än någonsin och är ännu bättre rustade för att möta nya krav och större utmaningar.  
 En annan väldigt positiv händelse var att vi under våren flyttade in i nyrenoverade och bättre anpassade lokaler. Har ni vägarna förbi Linköping och Tornbyområdet så är ni varmt välkomna på en kopp kaffe hos oss. 

 Vi summerar ett bokslut som innebär ökade månatliga uppdrag och intäkter och större investeringar till trots ett förbättrat och positivt resultat som skapar fina förutsättningar för framtiden.  

Öppettider support 

Vi håller supporten öppet som vanligt under sommaren –  vardagar 08.00-17.00. Lunchstängt mellan 12:00 – 13:00 

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *