Mira

Lär känna Mira, vårt senaste tillskott!

Näst på tur att lära känna är vår nya Supporttekniker Mira Aurelius 🌟👋🏻


Vad kommer du att göra på Muneris IT?

Jag kommer att bemanna växeln och ta emot samtal som jag skapar ärenden för. Jag kommer även att hantera vissa ärenden själv, som att skapa konton, och dirigera de ärenden jag inte själv kan lösa till mina kollegor.

Hur trivs du på Muneris IT hittills?

Jag trivs väldigt bra! Det är en väldigt glad och bekväm stämning i teamet, och man är aldrig rädd för att ställa frågor eller be om hjälp. Alla är väldigt hjälpsamma och stöttande, vilket jag uppskattar otroligt mycket.

Vilka tre ord beskriver dig?

Glad, nyfiken och engagerad, skulle jag säga.

Vad gör du helst på fritiden?

På fritiden spelar jag spel, ritar och umgås med vänner. När jag känner för det brukar jag också läsa böcker.


5 snabba med Mira:

Chips eller Smågodis

Resa eller Vara hemma

Landet eller Stan

Sommar eller Vinter

Serie eller Film

Lediga tjänster & spontanansökan

Vill du bli en del av vårt fantastiska team? Våra lediga tjänster är listade under sidan jobba hos oss. Finns det inget ledigt tar vi med glädje emot spontanansökningar. Vi söker alltid nya medarbetare med rätt profil.

Varmt välkommen med din ansökan som bör bestå av CV och personligt brev.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *