Petar

Träffa Petar, vårt senaste tillskott!

Vi har börjar året med flera nya rekryteringar och vi tänkte att även ni skulle få lära känna dem lite. Först ut att träffa är vår nya IT-Konsult Petar Bjelivuk🌟👋🏻

Hur har de första veckorna varit för dig?

Väldigt roligt! Jag trodde att det skulle vara ganska stressigt för mig de första veckorna men jag tycker att det har varit en bra balans i det hela. Från första veckan tills nu känner jag att jag har fått anpassade uppgifter och bra hjälp till att kunna komma in bra i arbetet.

Hur hamnade du på Muneris IT?

Jag såg jobbannonsen och ville få mer information. Det lät som ett jobb som skulle passa mig bra så jag körde på med ansökandet. Sedan hamnade jag här! Det som drog mig till Muneris om jag jämför med de andra jobben som jag sökande var mest att detta verkade vara där jag skulle trivas bäst.

Vilka tre ord beskriver dig?

Strukturerad, fokuserad och glad.

Vad är det bästa med att arbeta med IT?

Jag tycker alltid att det är roligt att utvecklas inom allt jag gör och inom IT finns det hur många möjligheter som helst att göra det.

Vad gör du helst på fritiden?

Det beror på vilken dag det är. På helger gillar jag att umgås med kompisar och hitta på saker som jag inte gör på vardagar.

På vardagar tränar jag mycket, kollar serier och spelar spel! Jag gillar också att använda social media för att prata med människor över hela världen.

5 snabba med Peter:

Mac eller PC 

Kaffe eller Te – Båda, beror på vilken dag! Men totalt sett dricker jag mer te.

Yoga eller Klättring 

Julafton eller Midsommarafton Serie eller Film (Men film om bio räknas)

Lediga tjänster & spontanansökan

Vill du bli en del av vårt fantastiska team? Våra lediga tjänster är listade under sidan jobba hos oss. Finns det inget ledigt tar vi med glädje emot spontanansökningar. Vi söker alltid nya medarbetare med rätt profil.

Varmt välkommen med din ansökan som bör bestå av CV och personligt brev.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *