Vill du jobba hos oss på Muneris IT?

Sök jobb hos oss på Muneris IT och bli vår nya kollega

Om du vill jobba hos oss är du är mer än välkommen att söka de lediga tjänsterna som ligger under sidan, jobba hos oss. Om det för tillfället inte finns några lediga tjänster tar vi med glädje emot spontanansökningar. Vi söker alltid nya medarbetare med rätt profil. Håll utkik på våran hemsida. Där uppdaterar vi så snart det finns en ledig tjänst att söka.

Hos oss hittar du ett prestigelöst och familjärt team där vi tillsammans tar ansvar för vår gemensamma vardag genom ett tydligt och drivande arbetssätt. Där vi tack vare glädje och tillit har vi skapat en arbetsplats att trivas och utvecklas på. V kultur vi skapar trygghet i en kvalitativ leverans.  Vi agerar professionellt och vågar utmana våra kunder.

Därav söker vi dig som vill jobba med personlig utveckling och grupputveckling på riktigt. Hos oss kommer du få lära känna teamet på djupet och de kommer få lära känna dig, det är en förutsättning för att du ska lyckas i rollen. Vi tränar grupputveckling kontinuerligt under hela året i olika former.

Vi tror på träning av personlig utveckling. Därför jobbar vi med regelbundna uppföljningar, övningar och utvecklingssamtal var 8:e vecka för att följa upp din utveckling och dina personliga mål. Du kommer bli en del av ett fantastiskt gäng med hög kompetens och stark laganda. Om du gillar att testa på nya saker och röra på dig så kommer du gilla oss.

Låter detta som något för dig?

Då är du varmt välkommen med din ansökan som bör bestå av CV och personligt brev.

Ladda upp ditt CV och personliga brev här så kanske det är du som blir vår nya kollega!