MICROSOFT TEAMS

GRUNDUTBILDNING I

MICROSOFT TEAMS

Detta är en grundutbildning i M365/Teams som ger dig en översikt över de viktigaste funktionerna och tjänsterna som ingår i Microsoft 365. Du kommer att lära dig hur du använder OneDrive för att lagra och dela filer, hur du kommunicerar och samarbetar med Teams via chatten, dina team och kanaler, hur du arbetar med filer i Teams, hur du planerar och deltar i möten i Teams, och hur du anpassar dina notifikationer och använder Teams på din mobil.

Kursinnehåll

  • OneDrive: hur du sparar och synkroniserar dina filer i molnet och får åtkomst till dem från olika enheter.
  • Teams: hur du kommunicerar med dina teammedlemmar via chatt, röst- och videosamtal, och hur du deltar i kanaler för olika ändamål.
  • Arbeta med filer: hur du öppnar, redigerar och samarbetar kring filer i Teams, både online och offline.
  • Möten: hur du planerar, startar och deltar i möten i Teams, och hur du använder funktioner som delad skärm, anteckningar och inspelning.
  • Notifikationer och mobilt användande: hur du ställer in dina notifikationsinställningar och hur du använder Teams på din mobiltelefon eller surfplatta.
Gör en intresseanmälan till

Grundutbildning i Microsoft Teams

Våra utbildningar kan hållas både på plats eller på distans. Alla våra utbildningar kan dessutom anpassas utifrån ert företags behov. Ta kontakt med oss för mer information om hur upplagget för just dig eller ditt företag skulle se ut. Maila, ring eller anmäl dig till utbildningen nedan så tar vi kontakt med dig för att diskutera förutsättningar och upplägg.

Vi KAN anpassar efter era behov

Fler IT-utbildningar

Personlig effektivitet med Outlook, OneNote och ToDo

I denna kurs lär du dig hur du kan använda Outlook, OneNote och ToDo för att öka din personliga effektivitet och produktivitet.

Gruppeffektivet med Teams, Planner och Todo

I denna utbildning får du lära dig hur du kan öka din gruppeffektivitet med Teams, Planner och ToDo.

EXCEL Grund

För dig som vill ha en stabil grund i Excel och lära dig hantera programmet på ett enkelt och effektivt sätt. Kursen är lämplig för nybörjare eller för dig som vill fräscha upp dina kunskaper i Excel.

EXCEL Fortsättning

För dig som vill arbeta på ett säkert och metodiskt sätt i Excel och ta steget till nästa nivå.