Navigera

Muneris erbjuder en komplett lösning för hela företaget.

 • lexicon

  Infoshare i Stockholm AB

  Bransch:

  Utbildning inom Microsofts utvecklarsvit för arbetslösa IT-profiler genom AMS.


  Produkter och tjänster från MunerisIT: Elevarbetsplatser med licenshantering för Microsofts produkter, övervakning och support.

  Infrastruktur både internt och internet.

  Funktion för att ominstallera klienterna snabbt och automatiskt vid ny kursstart.
 • webropol

  WEBROPOL

  Erbjudande:

  Nära hälften av våra kunder använder Webropol till att genomföra kundundersökningar, tätt följt av medarbetarundersökningar och kursutvärderingar. Andra stora användningsområden är anmälningsblanketter, inbjudningar till evenemang, attitydundersökningar och arbetsmiljöundersökningar. Vad vill du göra idag? Läs mer på www.webropol.se

  Produkter och tjänster från MunerisIT: 

  Arbetsplatsfunktion för samtliga medarbetare i Sverige med laptops från DELL, Anti-Virus, övervakning och fri support samt administration.
 • cogilogga

  COGI – Företagtillsammans

  Vision och värderingar:

  Vi arbetar främst för att förebygga sexuella övergrepp på barn genom utbildning och information, om ett ämne som måste diskuteras öppet med respekt för alla barns lika värde.

  Att alla barn som någonsin blivit kränkt eller sexuellt utnyttjad ska våga be om hjälp. Inga barn ska behöva skämmas eller känna hopplöshet. Vi vuxna har ett ansvar att skydda våra barn. Läs mer på: www.foretagtillsammans.se


  Produkter och tjänster från MunerisIT: Enkelt arbetsplatsstöd genom support och övervakning. Office365 webmaillösning och stabil telefoniplattform för enkel och pålitlig kundkontakt.